Agir Per Los Animals, La Planèta, Los Umans

Benevolat

Podètz far ambaissador per nos representar, Vg-Coach per nos aconselhar, Runner per córrer per la causa, o jornalista per AIO TV MAGAZINE.

Benevòl

Aderir

Que siatz esportiu o simpatizant, podétz aderir a VEGAN MARATHON. l’escotisson es de 1 €. Vos permet de vos informar e de participar a nòstras activitats.

Aderir

Crear una collècta

Los runners son nòstres primièrs ambaissadors, agisson concretament en difusar l’informacion e en crear de collèctas al profièch de las accions de VEGAN MARATHON.

Collècta

Visitar nòstra botiga

Portatz las colors de VEGAN MARATHON del temps d’una competicion, dels entrainaments o cada jorn es un biais de se desmarcar, e d’afortir nòstra etica. Entratz dins la legenda, visitatz nòstra BOTIGA.

Botiga


 

Far un don

Lo movement es en marcha e lo devèm estructurar, lo desvolopar, lo far mai fòrt. VEGAN MARATHON es una ONG presenta sus totes los continents que la primièra font de finançament es lo don.

Don

 

Ekiden Paris 2018

 

NOS REJÚNHER

Pel monde tot, que siatz esportius de naut nivèl o correires del dimenge, vegan, vegetalian, vegetarian, flexitarian, antispecista, animalista o omnivòr en transicion, volent córrer o marchar jos la bandièra del CLAN VEGAN MARATHON, vos podètz rejúnher en aderir sus la pagina HelloAsso

L’escotisson es d’1 €, s’o volétz, podètz balhar mai per nos sosténer.

Aderir ara

 

 

 

Réseaux sociaux

 

Facebook Vegan Marathon          Twitter VeganMarathon     Site AIO Magazine du Vegan Marathon

 

 

Nos autres sites

 

AioMagazine

 

Boutique VeganMarathon

 

Finisher - Le film VeganMarathon

 

 

Partenaires

 

Partenaire Insave - Vegan Marathon

 

Vegan Warrior